Our Story

Kiitos rekisteröity­misestä!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkit haastatteluihin sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

Katso SijoitusSummitin haastattelut

Löydät linkit summitin haastatteluihin alla olevalta sivulta sitä mukaa kun niitä julkaistaa.

Katso SijoitusSummitin ohjelma ja haastattelut tästä

Liity SijoitusSummitin yhteisöön Facebookissa.

Facebook-ryhmässä keskustellaan tapahtumasta ja sijoittamisesta yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Liity SijoitusSummitin Facebook-ryhmään »

Tervetuloa kevään 2020 SijoitusSummit verkkotapahtumaan.

Korona-virus on aiheuttanut maailmanlaajuisen poikkeustilanteen joka vaikuttaa meidän kaikkien toimintaan käytännössä kaikilla elämän osa-alueilla. Näin on myös sijoittamisen osalta.

Tässä tilanteessa SijoitusSummitin sisältö ja sijoitustietous on erityisen arvokasta sijoittajalle. SijoitusSummitin ohjelmistossa on erityisen mielenkiintoisia yhtiöitä ja näkemyksiä sijoittajille. Näinä muuttuvina aikoina erityisen mielenkiintoisia ovat esimerkiksi konkarisijoittaja Seppo Saarion näkemykset. Hänen sijoittajauralleen on osunut monia globaaleita markkinakriisejä. Kannattaa kuunnella tarkalla korvalla hänen näkemyksiään. Myös muiden mukanaolijoiden näkemykset ja eväät tässä markkinatilanteessa ovat mielenkiintoisia ja arvokkaita.

Nopeasti ja päivittäin muuttuva tilanne on aiheuttanut tällä kertaa haasteita myös SijoitusSummitille. Osa pörssiyhtiöistä, jotka olivat ilmoittautuneet mukaan, joutuivat perumaan haastattelut viime hetkellä koska avainhenkilöt, joita oli tarkoitus haastatella, joutuivatkin keskittymään yhtiöidensä akuuttien asioiden hoitamiseen. Tämä on täysin ymmärrettävää ja myös sijoittajien kannalta oikeanlaista priorisointia.

Samoin eri yhtiöistä tehdyt sijoittajia palvelevat jo nauhoitetut analyytikkohaastattelut on jouduttu vetämään pois ohjelmistosta koska nopeasti päivittyvät tilanteet yhtiöiden liiketoimintaympäristössä ovat aiheuttaneet sen, että pari päivää sitten tehdyt analyysit, ennusteet ja tavoitehinnat eivät ole enää oikeita. Analyytikot joutuvat nyt päivittämään arvioitaan jatkuvasti erityisen epävarmuuden vallitessa.

Nautitaan hyvästä sisällöstä, hyödynnetään korkeatasoinen informaatio ja säädetään salkkuja markkinatilanteeseen ja valittuun sijoitusstrategiaan sopivaksi.

SijoitusSummit toivottaa kaikille hyvää kevättä. Pidetään hyvää huolta lähimmäisistämme ja toisistamme.