Ohjelma 2020 syksy

Kerro SijoitusSummitista myös kavereillesi!

Jaa SijoitusSummit Facebook-seinälläsi klikkaamalla alla olevaa nappia:

8.9. tiistai

Nasdaq Helsinki – Henrik Husman – Katso video tästä

Mitkä ovat covidin vaikutukset pörssiin? Mikä on First North Premier- segmentti?

Valmet – Kari Saarinen – Katso video tästä

Valmetin kasvuajureina vahvat megatrendit. Valmetin talousjohtaja Kari Saarinen kertoo Valmetin strategiasta, kasvunäkymistä, Neles-omistuksesta sekä osinkopolitiikasta.

Maanmittauslaitos – Jorma Turunen – Katso video tästä

Huoneistotietojärjestelmä on ollut käytössä nyt 2 vuotta, mikä tämä järjestelmä oikein on? Miten tämä järjestelmä vaikuttaa asuntokauppaan? Onko jotain keinoa, että osakkeen omistaja voisi nopeuttaa omien osakekirjojen sähköistämistä?

Loudspring – Lassi Noponen – Katso video tästä

Mitä Loudspring tekee? Mitä portfolio yrityksiä Loudsrpingillä esimerkiksi on ja mitä ne tekevät? Miltä näyttää markkina Covid-sertifioiduille hengityssuojaimille, joita voidaan myyjä terveydenhuollon ammattilaisille?

Finnair – Topi Manner – Katso video tästä

Mitkä ovat etenkin Aasian ja Euroopan väliseen lentoliikenteeseen keskittyneen yhtiön valtteja sen tulevassa kasvussa ja millä eri tavoilla Finnair vastaa ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin?

9.9 keskiviikko

Pörssisäätiö –  Sari Lounasmeri

Koronan vaikutus sijoittajille tärkeisiin megatrendeihin

TietoEVRY – Kimmo Alkio

Mitä TietoEVRY:yn kuuluu fuusion jälkeen? Miten pandemia-aika on vaikuttanut TietoEVRY:n liiketoimintaan? Mitkä ovat TietoEVRY:n megatrendit, jotka luovat kasvua?

Viafin Service – Mika Riekkola

Millainen on Viafin Service yhtiönä? Mitkä ovat yrityksen kasvustrategia ja tavoitteet? Millainen on Viafin sijoituskohteena?

Next Games – Teemu Huuhtanen

Kilpailukykyä parhailla viihdebrändeillä. Mikä on Next Games? Kannattavuus kaksinkertaistui ja käyttökate kääntyi positiiviseksi, miten tämä tapahtui?

Basware – Martti Nurminen 

Minkälainen on 20 vuotta pörssissä ollut Basware yrityksenä nykyään? Mikä on Baswaren trendi ja mistä se syntyy? Mitkä ovat Baswaren strategiset tavoitteet?

Sampo – Mirko Hurmerinta 

Pohjoismaiden suurin vakuutuskonserni sijoituskohteena

10.9. torstai

Suomen Vuokranantajat – Sanna Hughes

Mitä kuuluu vuokramarkkinoille? Entä millainen vuokranantaja pärjää tässä markkinassa? Miten voi airbnb-yrittäjät?

Kesko – Jukka Erlund

Mihin keskon menestys perustuu? Mitkä ovat tämän vuoden näkymät? Miten megatrendi vastuullisuus näkyy Keskon toiminnassa? Näkyykö hybridi ja sähköauto trendi Keskolla?

The Qt Company – Juha Varelius

Mihin QT:n teknologiaa käytetään tänäpäivänä? Kuinka suuri yritys QT on ja millaista kasvu on?

Nordea – Antti Saari

Kannattaako omistusten lunastus markkinamyllerryksen keskellä?

PJT-Forest – Teemu Saarinen

Mikä PJT-Forest on? Minkälainen sijoituskohde metsä on?  Voiko metsää suositella osakesijoittajalle sijoituskohteeksi? Minkä takia metsään kannattaa sijoittaa? Miten paperinkysynnän lasku vaikutta metsäsijoittajaan?

11.9. perjantai

Mimmit Sijoittaa – Hanna Tikander

Mikä mimmit sijoittaa on ja mistä se sai alkunsa? Mikä on tyypillistä aloittelevalle sijoittajalle ja miten sijoittamisessa pääsee alkuun? Mitkä ovat mimmit sijoittaa laajennus suunnitelmat?

Harvia – Tapio Pajuharju

Miten on mahdollista, että ”korona-kvartaalilla” liikevaihto ylittää markkinoiden odotukset? Millaista on ollut kotimaan kasvu toisella kvartaalilla? Mikä on EOS Group ja miten se liittyy Harviaan?

Nordea – Hertta Alava

Hoidat joka tapauksessa suuren osan kuluistasi kuukausimaksuilla – miksi et sitten säästämistäsi?

Martela – Matti Rantaniemi – Kalle Lehtonen

Millainen oli Martelan Q2? Mikä on Martelan kustannustehokkuusohjelma ja miten se näkyi Q2? Miten korona näkyi Martelan kysynnässä? Mikä on jatkuvan uudistumisen malli?

Herantis Pharma – Antti Vuolanto

Millainen on Herantis Pharma sijoittajan silmin? Missä kehitysvaiheessa on Herantiksen parkinson taudin lääke ja miten se eroaa sijoittajille tutun kilpailijan Orionin lääkkeestä? Mitä osakeanti mahdollisti yritykselle?